Friday, April 19, 2013

Penyokong Umno18 April 2013 20:02
KALAU TERJADI KEPADA ORANG PAS SEMUA TAK BENAR, BOHONG,FITNAH DAN PALSU TAPI BILA KENA KAT ORANG LAIN SURUH LETAK JAWATAN DAN MACAM-MACAM LAGI SARANAN.GAMBAR KELABU PUN BOLEH JADI TERANG KERANA ORANG BN. KALAU ORANG PAS,YANG TERANG BOLEH JADI GELAP TERUS.BELUM BUAT SOLAT HAJAT MINTA TUNJUK BUKTI KEBENARAN @ KEPALSUAN HJ HADI DAH BUAT KEPUTUSAN ITU BUKAN MUSTAPHA ALI.APA GUNA BUAT SOLAT HAJAT KALAU HATI DAH KATA ITU BUKAN MUSTAPHA ALI?

KITA NAK TANYA HJ HADI AWANG,BETUL ATAU TIDAK KENAPA TAK BUAT SIASATAN DULU? ISLAMKAH CARA HJ HADI AWANG INI? HARI INI KITA ADA KEPAKARAN BOLEH TENTUKAN KESAHIHAN SESUATU BENDA. KENAPA HJ HADI ENGGAN GUNAKAN KAEDAH SAINTIFIK? APAKAH HJ HADI AWANG TAKUT KEPADA BAYANG-BANYANG DOSA YANG SENTIASA MENGEKORI MEREKA YANG MENGAKU MENEGAKKAN ISLAM TETAPI SEBENARNYA MERUNTUHKAN ISLAM?

BAGAIMANA SATU MASA NANTI PARTI HJ HADI AWANG BERKUASA? ADAKAH HJ HADI AKAN BUAT SEPERTI MANA YANG HJ HADI LAKUKAN SEKARANG? TIDAK PERLU SIASATAN JIKA KENA ORANG SENDIRI TETAPI AKAN BUAT SIASATAN JIKA TERKENA KEPADA ORANG LAIN? BEGITUKAH AJARAN ISLAM YANG TUAN HJ HADI PEGANG DAN PERCAYA?

JIKA TUAN HJ HADI BOLEH BERSIKAP TIDAK ADIL SEKARANG APAKAH JAMINAN YANG TUAN HJ HADI AWANG BOLEH BERI UNTUK BERLAKU ADIL DI MASA AKAN DATANG?

SAYA PERCAYA GAMBAR TUAN HJ HADI AWANG DALAM DALAM KAD PENGENALAN DAN GAMBAR PASPOT ANTARABANGSA TUAN HJ JUGA BUKAN GAMBAR MUKA TUAN HJ HADI AWANG. IA GAMBAR PALSU.GAMBAR YANG DIAMBIL OLEH BESI MANA BOLEH DIAKUI KEBENARANNYA. BERAPA RAMAI ADIK BERADIK KEMBAR MUSTAPHA ALI DI MALAYSIA? BERAPA RAMAI KEMBAR ANWAR IBRAHIM DI MALAYSIA? BERAPA RAMAI KEMBAR MAT SABU DI MALAYSIA? KENAPA TIDAK ADA KEMBAR NAJIB DAN MUHYIDIN? KENAPA ORANG BIJAK PANDAI PAS TAK BOLEH VIDIO SEKS NAJIB ATAU MUHYIDDIN? BUATLAH KAMI SEMUA NAK TENGOK. JANGAN KATA MARUAH PAS LEBIH TINGGI DARI VIDIO SEKS. SEBENARNYA MARUAH SUDAH LAMA HILANG. MACAM DARA YANG SUDAH LAMA KOYAK AKIBAT JIMAK YANG BERTAHUN-TAHUN!

TAK USAHLAH BERSELINDUNG DI SEBALIK LAMBANG PAS BULAN KOSONG. JIWA ORANG PAS SEMUANYA KOSONG ROH ISLAM.CUKUP-CUKUPLAH HIDUP DALAM PEMBOHONGAN DAN TIPU MUSLIHAT.JANGAN GUNA ISLAM UNTUK MENIPU ORANG LAIN.

No comments:

Post a Comment