Tuesday, April 30, 2013

Sunday, April 28, 2013

tokgaru said...
Isu Hudud

Ini adalah pakatan senyap2 diantara pemimpin Pas, PKR dan DAP untuk mendapatkan political mileage. Memang dirancang. Sorang kata nak laksana, sorang kata tak setuju dan yang sorang lagi senyap tak kata apa. Pas dan DAP pura2 bergaduh kerana Hudud. Hudud digunakan oleh Pas untuk meraih sokongan orang melayu terutamanya lebai2 kampong. Hudud juga digunakan oleh DAP untuk menakut2kan pengundi bukan melayu yang berfikiran jumut supaya terus memberikan undi kepada DAP.

Saya nampak Isu Hudud ini, Pas dapat untung, DAP pun dapat untung.

Tetapi bagi orang melayu dan orang bukan melayu yang celik Perlembagaan Persekutuan (Federal Constiution), mereka sikit pun tak ambil peduli. Sebab mereka tahu Hudud tak akan kemana2, tak lebih sebagai modal politik saja.

PANEH MIANG©: Pas TIPU You All

PANEH MIANG©: Pas TIPU You All

GMC: DAP kata lancau lu PAS.....!!!

GMC: DAP kata lancau lu PAS.....!!!

DIMENSI: Omegay13: Edisi Cynthia Gabriel panaz bontot - ada...

DIMENSI: Omegay13: Edisi Cynthia Gabriel panaz bontot - ada...: SUARAM Gelabah Persoalan Tentang Orion Strategies Timbul Kes skandal rasuah berkenaan Scorpene yang sering dimainkan Pakatan Rakyat te...

DIMENSI: Omegay13: Edisi Pas Bungkus >XD

DIMENSI: Omegay13: Edisi Pas Bungkus >XD

Saturday, April 27, 2013

TepakBersulam 2: Melayu Islam wajib undi BN

TepakBersulam 2: Melayu Islam wajib undi BN: Hasan Ali (tengah) bersama Aidit Ghazali dan Sidek Baba (kanan) mengadakan sidang akhbar bagi menjelaskan pendirian Pertubuhan Ja...

TepakBersulam 2: Harakah Langsung tak tulis pasal Karpal tentang Hu...

TepakBersulam 2: Harakah Langsung tak tulis pasal Karpal tentang Hu...: Lidah penipu PAS Harakah ketandusan isu untuk megalihkan isu panas yang di mainkan oleh Karpal Singh meminta Anwar memberikan penjelasan ...

Double - Y: HOT : Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Bakal Dibunuh.....

Double - Y: HOT : Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Bakal Dibunuh.....: Masih dalam mood raya lagi... "Sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh menyembah bumi juga"... mungkin inilah pepatah ya...

Double - Y: HOT : Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Bakal Dibunuh.....

Double - Y: HOT : Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Bakal Dibunuh.....: Masih dalam mood raya lagi... "Sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh menyembah bumi juga"... mungkin inilah pepatah ya...

Double - Y: Dulu Sufiah Yusuf Si Genius Matematik - Kini Amali...

Double - Y: Dulu Sufiah Yusuf Si Genius Matematik - Kini Amali...: Kita lari sekejap dari kes Adam Adli, SMM, Anwar Ibrahim dan bla bla bla... Sekali-sekala saya pun teringin mengajak saudara pembaca untu...
Anonymous says:
ada ularmak pas kata hudud hanya 000.001% dan negara islam tidak ada dalam al quran... dan terbaru ularmak pas kata hudud merugikan pas...

ini yg kata pas pejuangkan islam..??
pas sebenarnya perosak islam, gadaikan islam demi kepentingan politik dan putrajaya..

pas sememangnya sesat sejak berkiblatkan dap/pkr

Anak Jati Malaya: PANAS TERIK !!! HADI AWANG DIBIDAS KERANA PERLEKEH...

Anak Jati Malaya: PANAS TERIK !!! HADI AWANG DIBIDAS KERANA PERLEKEH...: Kenyataan Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang yang mendakwa perbuatan zina merupakan perkara kecil dibidas oleh penyokong akar...
KENAPA ABBY TIDAK TERCALON..
Anonymous said... .
..
...

Nama Abby tidak sesuai untuk keturunan puak PAS ini. Bukan nama syurga. Nama komersial seorang artis yang frust serta sedang mencari tapak tempat bergantung - maklumlah sekarang dah J-Lo.

Manakala Aishah - nama Islam sesuai untuk promosi untuk Pas di masjid & surau - pentas utama puak Pas buat marketing.

Begitu juga dengan Bob Lokman - nama yang komersial - tidak boleh di terima pakai oleh puak sesat ini.

Tapi kalau Abby buat rebranding nama kepada Ummi Abbi Solehah - dan pakai tudung labuh - maka saham naik sikit dari 2.69% sokongan kepada 3.04% saham sokongan sebelum 5hb Mei 2013. Lepas tu peratus sokogan akan turun kepada 0.69% sahaja.

Harap maklum.

Friday, April 26, 2013

THE DUKE'S BLOG: GEMPARRR..!!! GAMBAR INI PUNCA ABBY ABADI DIGUGUR ...

THE DUKE'S BLOG: GEMPARRR..!!! GAMBAR INI PUNCA ABBY ABADI DIGUGUR ...: Bukan gambar ni...kat bawah tu laaa... Maklumat dari seorang rakan memberitahu aku tentang kenapa Abby Abadi tak lekat jadi calon PAS p...
Kelantan pun ada unsur anak beranak sebab itulah pembangunan kKelantan macam Egypt ala Mubarak ni yang susah bila ahli politik nak jadi raja dah naynyuk masih nak pegang kuasa. Nepotism amat bahaya mana ada kemajuan di negara negara itu dan Kelantan. Kelantan kerajaan zalim yang memundurkan rakyatnya seperti Mubarak dan ketua ketua Middle East yang lain.

Sama ke tak contoh ni Mubarak jatuh sakit orang partinya semua suruh tunggu sehingga anaknya dapat mengambil kuasa (Aljazeera).

Nik Aziz dan Kit Siang nak tunggu hingga ankanya ambil alih parti macam ni mana ada demokrasi kalau dalam parti dh diktator masyarakat lain lagi lah tidak pedulikan olehnya.

Maka kalau rakyat pilih salah nak jadi macam Egypt jadi macam Libya dan Syria yang juga mengamal Parti anak beranak maka memang tidak harainlah kalau kita ditimpa malapetaka.

Malah bukti sudah terang bahawa parti anak beranak tak boleh pakai malah boleh menderitakan rakyat. Jadi kalau nak sokong juga macam mana, tu lah susah bila dah taksub semua Bukti yang terang tak boleh nampak. Sampai sembahyang pun nak diktator hanya sembahyang dia je boleh diterima, orang lain punya tak boleh diterima tu baru lah Firaun yang mengatakan dirinya tuhan yang boleh ampun rakyat dan semuanya mengikut budibicaranya.

Tolonglah kalau tak nampak maka tak tau nak bagi ape lagi.contoh lagi UMNO kesemua ketuanya boleh di challenge seperti tun Badawi, Tun Abdul Rahman Tun Mahathir pun ditentang oleh Ku Li oleh itu tidak ada mempunyai kuasa mutlak.

Tapi tengok DAP, parti PKR dan Pas semua dah tua tua berlaka tapi kerana mereka ni diktator mereka mempunyai kuasa mutlak sampai parti voting pun boleh ada yang tak dipanggil. Kesian Malaysia ni dah lah antara negara Islam yang berupaya tk macam Middle East ni pun orang Islam sendiri nak menjatuhkannya.

Bayangkan kalau menteri dibolot oleh keluarga Kit Siang, Anwar dan keluarga Karpal mampus kita semuanya kena mintak kebenaran olh keluarganya dah lah tu sembahyang pun kena ikut cara dia mampuslah Malaysia takde apa nak dibanggakan.

Mereka punkan kata nak tangkap ahli politik UMNO bila berkuasa samalah tu macam diktator seperti di Middle East dan diktator lain seperti Stalin Hitler dan macam macam lagi dengan alasan yang tak menasabah. Takkan contoh yang menunjukkan berkemungkina Malaysia nk jadi macam Middle East amatlah tinggi siap lah kawan kawan kita duduk dalam jail.
Reply
Anon 11:26 PM.....puak kamu yg CELIK ISLAM tuh la yg sanggup gadaikan kalimah Allah pada Kristian semata2 krn UNDI....sanggup gadaikan akidah krn tamakkan KUASA....sanggup memutuskan siratulrahim antara sesama Islam dan sanggup bersekongkol dgn HARBI semata2 utk mnjatohkan sesama Islam...inila perjuangan agama Islam PAS.......
Sdr Husam Musa (Kelantanese fondly call him Huse Muse), apa dah jadi dengan projek Lebuhraya Rakyat Kota Bharu - Kuala Krai? Dah habis ke balak dalam Hutan Simpan di Felcra Berangan Mek Nab tu ditebang dan dirogol atas alasan nak mulakan Lebuhraya Rakyat? Pengambilan tanah untuk projek tersebut dah diselesaikan ke belum? Kalau belum, kenapa Hutan Simpan tu yang diterkam terlebih dahulu? Kenapa majlis pecah tanah projek tersebut dibuat dikawasan hutan simpan kekal disitu dan bukan di tempat lain atau ditangguhkan sehingga pengambilan tanah selesai sepenuhnya? Apakah Projek Stadium di Bukit Merbau pun akan jadi terbengkalai apabila kesemua balak dalam hutan simpan disitu habis dikeluarkan? Kamu memang muse (musang)

royalti balak dan royalti biji di kelantan ,siapa yang bolot. rakyat kelantan atau kroni hussan musang dan YB YB bulan yang bolot. aku rakyat kelantan tak pernah dapat apa apa dari kerajaan kelantan. tapi aku tengok YB YB bulan dan kroni kroni nya rumah besar dan kereta besar walau pun mereka ini bekerja sebagai pemandu YB je. Nak kata niaga pon tidak. tapi kekayaan melebihi seorang guru atau doktor.
oi zul klu iya pun ko nak menipu,ko cari la idea len yg logik,ni ko ckp pigi china nak cari bisnis pala hotak kau bisnis,taula klu dekat malaysia ni ko dengan janda getek tu takut jadi cam norman&memey sundal tu kan..itula pasal ko pigi china takda jabatan agama nak tangkap ko plak dgn abby kat sana...
Reply
Si Abby ni pun sebenarnya 2 kali 5 jugak. Gatal..... Yang kau pergi keluar negeri berdua tu apa hal... bagi lah sejuta alasan pun. Orang tahu dan nampak ke apa kau buat berdua kat negara luar tu. Kau tu janda dan baru bercerai pulak. Takkan tak tahu halal haram. Pergi pulak bukan denganadik beradik tetapi macam boy friend yang satu Malaya dah tahu kau berkepit sana sini, keluar gambar dalam majalah macam laki bini. Salah kaulah. Lain kali jaga kelakonan kau. Cakap aje pandai... diri sendiri tak tahu jaga.

House PK: PANAS! INI BUKTI HUSAM 'PECAH TANAH' ADALAH PENIPU...

House PK: PANAS! INI BUKTI HUSAM 'PECAH TANAH' ADALAH PENIPU...: BARANGKALI fitnah serta permbohongan telah menjadi darah daging Husam Musa dan kita tahu daripada mana atau siapa guru ataupun orang-orang...

PENA PENDANG: SIAPAKAH WANITA YANG DIUPAH MENJADI PEMBUNUH "POLI...

PENA PENDANG: SIAPAKAH WANITA YANG DIUPAH MENJADI PEMBUNUH "POLI...:   Dipetik hasil tulisan Ab Jalil Backer - MyKMU Hampir sedekad yang lalu, kolumnis Massa, Baharom Mahusin, menulis yang lebih kura...

MALAYSIA INSTINCT - PORTAL BERITA ONLINE: Penyokong Pas Keliru Antara Nik Aziz Dan Haron Din...

MALAYSIA INSTINCT - PORTAL BERITA ONLINE: Penyokong Pas Keliru Antara Nik Aziz Dan Haron Din...: Pendirian PR dalam isu kalimah Allah S.W.T sudah jelas di mana gabungan longgar tiga parti pembangkang yang turut melibatkan PAS itu t...

Panglima Perang Cyber: Petunjuk Siapa Penyerang - Yang Juga Blogger - di ...

Panglima Perang Cyber: Petunjuk Siapa Penyerang - Yang Juga Blogger - di ...: Sebentar tadi dengan izin Allah panglima sudah temui sedikit info yang dirasakan boleh membantu PDRM untuk mengenalpasti latar belakang s...

SEMAREMAS (jas salleh) The Lone CyWar: #PRU13 . GEMPAR JAMNAPARI - HUSAM OH HUSAM DI MANA...

SEMAREMAS (jas salleh) The Lone CyWar: #PRU13 . GEMPAR JAMNAPARI - HUSAM OH HUSAM DI MANA...: Husam dan Jamnapari Berpisah Tiada .... Hari ini Tok Nik mari demonstrasi (solat Jumaat ) di masjid besi putrajaya. Mungkin terlal...
Tanpa Nama berkata...
Dia tak kisah pun sebab dah dapat lesen dari POK NIK. Pok Nik kata " Buat lah apa saja untuk memfitnah UMNO, pasti dapat pahala ". Tu sebab dia naik meroyan tu. Nak dapat banyak pahala. Lagi banyak fitnah, lagi banyak dapat pahala.

Tanpa Nama berkata...
sakit hati betul ngan perangai si abby nie..makin hari makin meluat..perjuangan apa yg dibawa abby sebenarnye..?kalau perjuangan untuk kutuk org maka neraka lah tempat yg terbaik untuk org macam nie..da elok2 bertudung perangai cam taik..org bagi teguran tuk kebaikan..kot ye pun bertudung abby bukan dah betul2 baik..s0, sila dengar teguran org lain..xpasai2 usik kes yg xbersangkut paut dengannya..abby pernah jumpe 4 mata ker dengan altantuya dulu sampai masuk dalam mimpi tu..lau xpernah jumpe cam mne leh tau altantuya yg masuk mimpi tu..?ase kelakar lak...kahkahkahkahkahkahkahkah

Dr MiM: EKSKLUSIF! 4 KALI DITANYA TENTANG HOMOSEKSUAL & BI...

Dr MiM: EKSKLUSIF! 4 KALI DITANYA TENTANG HOMOSEKSUAL & BI...: Jika anda ditanya satu soalan yang sangat mudah iaitu sama ada anda Homoseksual atau Biseksual, hanya 2 jawapan sahaja yang mahu kita d...

JOMO Online: Orang Sabah 'HAPPY'!!! Dalang Isu Lahad Datu Diken...

JOMO Online: Orang Sabah 'HAPPY'!!! Dalang Isu Lahad Datu Diken...: Alhamdulillah!   Usaha dan Perjuangan menentang penceroboh semakin hari semakin membuah hasil yang baik... Alhamdulillah, berkat ke...

Keris 7 Lok: Rahsia Di Sebalik Nama 'Muhammad' #BloggerUMNOJuga...

Keris 7 Lok: Rahsia Di Sebalik Nama 'Muhammad' #BloggerUMNOJuga...: Terkait rahsia di sebalik nama Muhammad, di mana banyak makna tersirat dalam kebesaran nama yang sederhana itu. Mungkinkah ini merupaka...

Penggempur Mutiara: Gambar Terkini!!! Terdapat Unsur Khianat Pada Kema...

Penggempur Mutiara: Gambar Terkini!!! Terdapat Unsur Khianat Pada Kema...: Awal pagi tadi admin dikejutkan dengan berita kemalangan ngeri melibatkan blogger tersohor tanahair, Dr MiM atau lebih selesa dikenali s...

Penggempur Mutiara: Gambar Terkini!!! Terdapat Unsur Khianat Pada Kema...

Penggempur Mutiara: Gambar Terkini!!! Terdapat Unsur Khianat Pada Kema...: Awal pagi tadi admin dikejutkan dengan berita kemalangan ngeri melibatkan blogger tersohor tanahair, Dr MiM atau lebih selesa dikenali s...

Penggempur Mutiara: Hudud PAS Makin Kecoh : DAP Sedia Untuk Keluar Pak...

Penggempur Mutiara: Hudud PAS Makin Kecoh : DAP Sedia Untuk Keluar Pak...: GEORGETOWN: Pengerusi DAP Karpal Singh mendesak Ketua Umum PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim menyatakan pendirian tentang hasrat PAS secara ...

METAL ROCK WORLD: TAKTIK KOTOR PUAK PR MANIPULASI KERTAS UNDI BOCOR,...

METAL ROCK WORLD: TAKTIK KOTOR PUAK PR MANIPULASI KERTAS UNDI BOCOR,...: Bekas Naib Presiden DAP, Tunku Aziz awal-awal lagi sudah berpesan dan mendedahkan rancangan sulit PKR untuk menimbulkan huru-hara dalam...

Budak Sri Kinta: Kisah PAS yang Menyayat hati di Pulau Pinang !!

Budak Sri Kinta: Kisah PAS yang Menyayat hati di Pulau Pinang !!: Bekas Timbalan Ketua Menteri 1 Pulau Pinang, Datuk Seri Mohd Fairuz Khairuddin berkata rakyat terutamanya penyokong Pas perlu sedar hak...

Budak Sri Kinta: LAGI DAP ROBOH KAMPUNG MELAYU PULAU PINANG !!!

Budak Sri Kinta: LAGI DAP ROBOH KAMPUNG MELAYU PULAU PINANG !!!: Updated, perkampungan Melayu di roboh Kerajaan Negeri DAP.! Perkampungan Melayu di Pulau Pinang akan dihapuskan satu per...

Budak Sri Kinta: ABBY JUMPA YAHUDI DI LONDON ???

Budak Sri Kinta: ABBY JUMPA YAHUDI DI LONDON ???: ABBY Abadi yang sedang digelarkan sebagai Ustazah Mee Segera ini semakin hari semakin melampau dan berbagai-bagai fatwa gila dikelua...

Budak Sri Kinta: ABBY GODA ISTERI ORANG HINGGA MATI !!! #rempuh243...

Budak Sri Kinta: ABBY GODA ISTERI ORANG HINGGA MATI !!! #rempuh243...: Ini ker gaya seorang Muslimat PAS dengan buat kerja nya menipu dan Hasad Dengki.Blogger Pro BN harus menunjukkan perangai ABBY dalam T...

Budak Sri Kinta: ABBY ABADI JADI PELACUR KELAS ATASAN ???

Budak Sri Kinta: ABBY ABADI JADI PELACUR KELAS ATASAN ???: Khabarnya Ustazah mulut longkang ini sudah berada dalam keadaan gelisah seperti cacing hilang punca. Apakah benar SMS seperti ...

Budak Sri Kinta: BOB LOKMAN PERLI ABBY JADI BOHSIA DALAM PAS !!!

Budak Sri Kinta: BOB LOKMAN PERLI ABBY JADI BOHSIA DALAM PAS !!!: Bekas pelawak dan komposer, Bob Lokman hari ini mengaku dirinya dipergunakan untuk memancing kehadiran orang ramai ke ceramah-cerama...

Budak Sri Kinta: SIAPA YANG NAK BONGKAR CERITA ABBY & BEKAS TEMAN L...

Budak Sri Kinta: SIAPA YANG NAK BONGKAR CERITA ABBY & BEKAS TEMAN L...: Perh...  Nampaknya rahsia abby akan semakin terbongkar...  aku tertarik dengan berita di bawah ni... Saya ingin memberikan peringa...

MALAYSIA INSTINCT - PORTAL BERITA ONLINE: Pas Dera OKU Dap

MALAYSIA INSTINCT - PORTAL BERITA ONLINE: Pas Dera OKU Dap: Karpal tersembam menyembah bumi tatkala naik untuk berucap. Ada segelintir mereka yang membantunya memang berdendam dengan si Karpal k...

MALAYSIA INSTINCT - PORTAL BERITA ONLINE: Tiada Hudud Tiada Pakatan - Haron Din

MALAYSIA INSTINCT - PORTAL BERITA ONLINE: Tiada Hudud Tiada Pakatan - Haron Din: Pas tidak menolak kemungkinan meninggalkan pakatan pembangkang jika sekutunya, PKR dan Dap terus menolak pelaksanaan hukum hudud Pas s...

Wednesday, April 24, 2013

Isu Politik Semasa: Cina India Pengundi Atas Pagar - CIPAP

Isu Politik Semasa: Cina India Pengundi Atas Pagar - CIPAP: 24/12/2011-Sabtu : Banyak 'tagline' diterbitkan oleh parti-parti politik menjelang PRU13. Antaranya ialah ABU iaitu singkatan bagi A...
Anonymous said...
Dio dh gatal nk belaki....kawin yolah samo nik aziz tue...kang klau kawin dgn anuar brahim lain pulak jadik eh....

Anonymous said...
Mat sabu msti teringin nk letak muka kt cipap ustzh ni..stim lak aku dgn ayat ni..
Anonymous said...
kekadang kesian gak aku ngan Abby ni, mungkin disebabkan nak menyara anak-nya terpaksa lah dia menebalkan muka n make up tuk sanggup diusung kehulu kehilir. Kalu ada sesiapa ada kesempatan disini yang membaca komen ini silalah tweet kat dia "SYURGA TERLETAK DIBAWAH KAKI IBU BUKAN DI PARTI PAS"cc AZWAN.tq
Jalak Amat · · Top Commenter · 377 subscribers
Apa nak pelik bila org yang mengkritik Anwar di pecat.. PAS adalah milik anwar setelah arwah Fadhil Noor jadi Presiden PAS.Tuhan cuba memberi ingatan kepada ahli PAS bila mangambil nyawa arwah tiba2. Mungkin kerana solat hajat PAS supaya presiden UMNO ditimpa bala. tapi kerana fitnah bala menimpa pemimpin mereka.. bukan presiden UMNO.. yg masih sihat hingga pencen. Nik Aziz dgn HJ Hadi hanya boneka...sbb ada pengaruh. tapi xde power.. takat bercakap boleh lah.. kat kelantan Husam Musa lebih berkuasa.. siapa dbelakang Husam??? kalau x anwar.. orang yg menyokong PAS mungkin nak tunggu suara dari langit baru nak sedar diri.. dulu seorang pemimpin PAS tabur fitnah Mahathir tengok filem lucah dgn cucu mati tiba2 selepas sakit mulut. nik aziz x pergi masa waktu kebumi takot pemberita tanya... masih tak sedar lagi org2 yg menyokong PAS. nik aziz jgn harap lah nak sedar diri walaupun pernah tuhan ambil nyawa 11 saat. doktor yg lahir dari perjuangan UMNO jugak yg menyelamatkan beliau.. tunggu lah suara dari langit tu...PAS akan hancur...
Norman Hakim tu baik la. dia ni sepupu my friend.
mmg dia bersalah sebab berdua-duaan dengan memey dan dia berdosa. tapi dosa dia dengan Allah. Abby ni dosa dia lagi besar sebab duakan suami. dosa dengan Allah dan dosa dengan suami.

baru seminggu cerai terus bercuti berdua dengan BF oo... gila looo seminggu dah ada bf baru. tak dinamakan jalang ka?
abby dh anak banyak.perut, body pun dh kira out.memey masih bergetah.sesuai ler utk norman.lagi pun norman tu masih hensen.abby ni sesuai jual goreng pisang je.

blog ini menerima laporan gosip panas tentang Abby…
“maklumat dr kwn baik norman mengatakan abby tu cuba nak cucuk hidung norman dan dialah yang frame norman mlm tu coz dia nak bebas setelah ade skandal dengan seorang berpangkat datuk..dan dia juga suka tengkin/maki norman kt umah..norman tu kira penyabor tahap gaban....x lama lg akan terbongkar jugak perangai Abby...sapa2 lepak disco kwsn ampang sure blh nampak perangai abby sebelah mlm..”
betul ke? ke norman yang dok sebar-sebar gosip nie tak?

Mr.Mansuh Most Wanted: KETUA ULAMAK DAP TERSUNGKUR.

Mr.Mansuh Most Wanted: KETUA ULAMAK DAP TERSUNGKUR.: . Ketua Ulama Pakatan Karpal Singh Semalam ceramah DAP di Taman Jajar, Jalan Medan York,Georgetown.Tanda kejatuhan DAP be...

merah naga: Panas bukti dap bersama pap untuk menjajah melaysi...

merah naga: Panas bukti dap bersama pap untuk menjajah melaysi...: Sehebat-hebat taktik kotor perisikan Singapura yang dilatih Mossad ini, mereka tetap berjaya dikantoikan. Pertama kali kantoi ...

Jejari berbicara...: Kenapa Dunia Sembunyikan Fakta Besar Tentang Ka’ba...

Jejari berbicara...: Kenapa Dunia Sembunyikan Fakta Besar Tentang Ka’ba...: Ternyata Bukan GMT Bukan Di Greenwich, Tapi Di Kaabah (Bukti Fakta Ilmiah) Kaabah, rumah Allah sejuta umat muslim merindukan berkunjung...

AZLI SHUKRI TODAY: Yusuf Qardhawi Perjelas Mengapa Tidak Boleh Undi D...

AZLI SHUKRI TODAY: Yusuf Qardhawi Perjelas Mengapa Tidak Boleh Undi D...: 1. Terdapat mereka yang membenarkan pemilihan calon Non Muslim di dalam pilihan raya berhujah bahawa terdapat ulama seperti Sheikh Dr Yu...

House PK: WALAU DAH MASUK PAS ABBY MASIH BERNAFSU BINATANG!

House PK: WALAU DAH MASUK PAS ABBY MASIH BERNAFSU BINATANG!: KLIK SINI

gOSsIp RaKyaT: HOT VIDEO #GE13: DOA KO PAS DIMAKBULKAN, OSTAD KAR...

gOSsIp RaKyaT: HOT VIDEO #GE13: DOA KO PAS DIMAKBULKAN, OSTAD KAR...: Semalam ceramah DAP di Taman Jajar, Jalan Medan York,Georgetown. Tanda kejatuhan DAP berlaku semalam apabila Mursidol Am DAP memerangkap ...

Tuesday, April 23, 2013

http://jejarikami.blogspot.com/2013/04/agenda-tawan-melayu-sebarkan-mesej-ini.html

Kinta Menjerit : Skandal Husam Musa akan didedahkan blogger

Kinta Menjerit : Skandal Husam Musa akan didedahkan blogger: Calon import Pas dari Kelantan di Parlimen Putrajaya, Datuk Husam Musa bakal menerima tamparan hebat apabila beberapa rakan baiknya akan me...

Abby Abadi, Isteri Ketiga Bakal Menteri Besar? | mae

Abby Abadi, Isteri Ketiga Bakal Menteri Besar? | mae

Ustazah kening halus ini kita buka topeng munafiknya!

ABBY Abadi yang sedang digelarkan sebagai Ustazah Mee Segera ini semakin hari semakin melampau dan berbagai-bagai fatwa gila dikeluarkannya termasuklah menyokong gerakan pengganas Kiram di Lahad Datu dan juga mengangkat pengganas Kiram yang mati itu sebagai mati syahid dan kegilaan beliau semakin menjadi-jadi.


Saya tidak berminat untuk menulis tentang selebriti munafik ini tetapi sejak melihat tingkahnya di media maya semakin menjadi-jadi,tekak tiba-tiba terasa loya melihat betapa `alim dan mulianya’ bekas selebriti ini dan bekas barang terpakai tinggalan Norman Hakim ini perlu diberikan kata dua supaya beliau tahu bahawa ada orang tahu siapa beliau sebenarnya.
Bekas pelakon ini boleh dikategorikan antara wanita nakal,bermulut jahat,merelakan dirinya jadi alat untuk memecahbelahkan indsutri dunia hiburan tanahair dan janda Norman Hakim ini perlu diajar supaya tidak menjadi telunjuk lurus tetapi kelingking berkait dan kalau mahu bertaubat sekalipun taubatlah sepenuhnya dan jangan berlakon sebagai orang baik-baik sedangkan hakikatnya Abby bagaikan menyembunyikan `kejalangannya’ baik dari tutur kata serta perbuatannya.
Saya ingin memberikan peringataan kepada Abby Abadi bahawa saya tahu apa yang berlaku di London baru-baru ini dan dengan siapa Abby ke sana.Siapa VVIP yang menaja segala perbelanjaan.Abby  ke London yang pada mulanya hanya berbekalkan satu beg tetapi pulangnya ke Malaysia dengan enam beg  dan beg-begnya dibawa oleh private jet balik ke Malaysia.Dan apa kerja yang Abby lakukan hingga dapat bayaran RM50,000 selama seminggu?Takkan menyanyi ataupun berceramah di London hingga dapat bayaran sedemikan besar jumlahnya.
Ini peringatan kepada Abby,Jika beliau tidak menghentikan  keceluparannya mempermainkan agama,mengadu domba serta memberikan tafsiran agama yang bukan-bukan,saya akan menelanjangi satu persatu topeng-topeng munafik yang sedang dipakai oleh Abby ketika ini.
Kita tidak mahu mendedahkan pada setiap persembahan pentas sebelum ini beliau sering sebilik dengan teman lelakinya malah sering meminta penganjur menyediakan bilik bersebelahan bila mereka ada pertunjukan pentas secara bersama tetapi kita juga ngin  tahu wang siapa sebanyak RM20,000 yang Abby minta bagi menjayakan majlis harijadi anaknya.Tidak cukup RM50,000 di London!Rumah Kedai di Taman Melawati itu pun kita tahu datang daripada siapa?Jangan berselindung di sebalik penjualan jubah sedangkan hakikat sebenar ada yang tahu puncanya.
Ini juga akan didedahkan sekiranya Abby tidak bertaubat dan meminta maaf kepada rakan-rakan yang beliau kafir serta sesatkan selama ini.Jangan tunjuk baik sangat Abby!Jangan selak kain orang lain kalau kain sendiri koyak rabak!Jangan satu jari menuding kepada orang lain sembilan jari lagi menuding ke diri sendiri..!
Kalau beliau betul sudah insaf,bertaubat dan ingin menjadi muslimah sejati yang diredai Allah dunia dan akhirat,Abby tidak akan memilih jalan sesat begini hingga segala tutur kata terutama sekali dalam Twiter dan juga berceramah,penghinaan demi penghinaan dilemparkan kepada orang yang tidak menyokong beliau.
Kita sedar artis ini semakin sesat dalam dunia yang beliau sedang ciptakan dan itu urusan beliau kalau mahu sesat sekalipun tetapi mengajak orang lain agar sesat sama sesuatu yang cukup bertentangan apatah lagi kita pun tidak tahu siapa guru agama janda yang sedang didkawa ramai sebagai tengah meroyan ini.
Abby belum putih sepenuhnya dan nilai taubat yang sedang beliau laung-laungkan ketika ini sama sahaja dengan nilai perjuangan PAS parti yang Abby dokong penuh dengan kehanyirannya yang tersendiri malah Abby juga sama dengan para pejuang PAS lain yang menggunakan agama untuk menutup kebejatan moral masing-masing.Dan pejuang PAS kononnya seperti Abby inilah yang diusung ke hulu ke hilir bagi dijadikan agen memecahbelahkan orang muda.
Jadi kepada Abby,kita pesan sekali lagi.Hentikan segala keceluparan,kebodohan serta kebiadapan ini sekiranya tidak mahu topeng yang sedang menutupi wajahnya ketika ini terbuka satu persatu.
READ MORE HERE...http://sanggahtokjanggut.blogspot.com/2013/03/skandal-rm50-ribu-abby-abadi-di-london.html
Anonymous said...
Dulu pon dia pernah kena tgkap ngn melodi kt airport baru balik dr bercuti ngan zul....so x heran laa terjadi lg.....kt mesia ustazah abby....luar negara abby ozawa...nama pon pernah berlakon....aku cuba tuk bersangka baek....tp x boleh...lau btol ni semua fitnah...bkn takat 50 ribu...satu juta dia leh dpt.....camane???? Saman jerlah.....ada bran?????
Anonymous said...
Abby PAS tu serahkan kepada Stopa Spender kena atas bawah baru padan muka....
Anonymous said... Inilah janda yang dah tak laku.
kalau perangai elok ex husband x tinggalkan. itu pun x boleh fikir.
nak tutup kesalahan dia dia terpaksa menjelma dalam Pas. Puak Pas kan sangat suka dan puja orang yang tutup aurat macam ni.Inilah perangai orang Pas. Cina kutuk orang islam dgn ayat quran pun dia orang suka dan sokong.

Anonymous said...
Dia pi London kitar semula tu barang terpakai hu hu mahal juga tu 50K barang terpakai pun...
 
ashekinfirdaus said...
hahaha .. tgok , pasal duit .. tanggal abih tudung , telupa kjap kat pak janggut .. haha


Anonymous said...
Kalu korang nak tahu,,,, abby abady jual pepet kepada tamrin ghafar, tamrin ni babi pun dia makan. Kalu setakat arak mcm air sejuk je,,, itulah sebab tamrin masuk pas sekarang ni,,,kononnya akan masuk syurga bila mampos nanti. Abby plk mmg berlumutdh pepet,,,lama tk kena servis,,,
COMMENTS FROM READERS HERE...http://sanggahtokjanggut.blogspot.com/2013/03/skandal-rm50-ribu-abby-abadi-di-london.html

TEAM MEDIA SELANGOR: [bongkar] kenapa mat taib sertai pas? ada udang di...

TEAM MEDIA SELANGOR: [bongkar] kenapa mat taib sertai pas? ada udang di...: Khabar angin kononnya bekas Naib Presiden UMNO, Tan Sri Muhammad bin Muhammad Taib (Mat Taib) akan menyertai Pas terjawab hari ini apab...

DAP has never been multi-racial | MOLE.my

DAP has never been multi-racial | MOLE.my

MatKilau Penang: BAS ANWAR DISABOTAJ SALAHKAN UMNO LAGI.

MatKilau Penang: BAS ANWAR DISABOTAJ SALAHKAN UMNO LAGI.: Semuanya nak salahkan UMNO,Ada bukti mengatakan ini semua kerja jahat UMNO?Berkenaan isu ini semua dah dijangka supaya isu ini mendapat perh...

MatKilau Penang: Abby Abadi Senyum Girang Bila DiKepung Jantan?

MatKilau Penang: Abby Abadi Senyum Girang Bila DiKepung Jantan?: Abby tersimpul malu apabila dikerumuni oleh lelaki muda semasa perhimpunan JanjiDemokrasi.Nampak gayanya ini bakal menjadi trend PAS.Apa nak...

MatKilau Penang: Alahai PAS dulu Sokong Syaitan Kini Kafir Pulak?

MatKilau Penang: Alahai PAS dulu Sokong Syaitan Kini Kafir Pulak?: Omongan kosong oleh pemimpin PAS menyatakan PAS memperjuangan Islam boleh diibaratkan menanam tebu dibibir mulut,Manisnya bila berbicar...

MatKilau Penang: Siapa Kata UMNO DiTolak Orang Muda?

MatKilau Penang: Siapa Kata UMNO DiTolak Orang Muda?: Ayat dari pencacai Pakatan menyatakan UMNO sudah tidak relevan serta ditolak oleh golongan muda nampaknya kini ibarat meludah kelangit....

MatKilau Penang: Siapa Dalang Tukar Bendera?

MatKilau Penang: Siapa Dalang Tukar Bendera?: Sebenarnya, isu untuk menggantikan Jalur Gemilang dengan reka bentuk lain, bukanlah isu baru. Ia mula2 sekali dibangkitkan oleh aktivi...

MatKilau Penang: Bila Cina Tunjuk Anti Melayu

MatKilau Penang: Bila Cina Tunjuk Anti Melayu: Himpunan Janji Demokrasi memperlihatkan kita kepada dua perkara penting mengenai segelintir rakyat Malaysia yang menyokong pembangkang. S...

MatKilau Penang: BAPA PELAKU AKSI TONGGENG MINTA MAAF

MatKilau Penang: BAPA PELAKU AKSI TONGGENG MINTA MAAF: Bapa mana tidak sayu dengan perbuatan anaknya hingga mencemar nama baik keluarga,Bagi sorang bapa yang bertanggunggjawab mungkin telah ...

Abby Abadi bergaduh dengan Ustaz Azhar Idrus (UAI)? 

READ MORE HERE.. http://bingkaibiru.blogspot.com/2012/08/abby-abadi-bergaduh-dengan-ustaz-azhar.html

Ni kes merajuk dengan bekas suami die la tu, laki die tu kan pemuda UMNO. terus masuk PAS jadi ustazah ye..KAHKAHKAH
 

GERAKAN ANTI PKR: HJ HADI MAT LEBONG SUDAH BERANI HINA RAKAN SENDIRI...

GERAKAN ANTI PKR: HJ HADI MAT LEBONG SUDAH BERANI HINA RAKAN SENDIRI...: Ramai di kalangan petugas pakatan rakyat yang terkejut apabila beberapa kerusi Parlimen dan DUN menyaksikan pertindihan di antara calon...

Wednesday, April 17, 2013

Wanita Dalam Video Seks Stopa Ali Akan Bertanding Parlimen Ampang Lawan Dr Rozaidah....! Stopa Ali Lawan Dr Rahman Parlimen Gombak


Jika pengumuman calon Barisan Nasional (BN) di seluruh negara semalam mahu ditonjolkan sebagai satu pasukan tranformasi yang cukup luar biasa, saya fikir saya harus berbeza pendapat dengan Pengerusi BN, Dato Sri Mohd Najib Tun Razak. Calon yang ditonjolkan tidak sehebat dan semegah yang cuba digambarkan.

Kita harus memasarkan realiti kerana hakikatnya di beberapa negeri terutamanya Selangor, terdapat calon-calon yang dipilih secara tidak berhati-hati dan tampak tidak melalui proses pemilihan yang serius.
Jika tidak pastinya suara-suara tidak berpuas hati dan komentar sinis tidak bercambah di kalangan ahli dan penyokong BN sendiri.
Hari ini saya pasti Mohd Najib telah pun sedar siapa yang bertanggungjawab mewujudkan keadaan seperti ini dan mengenali yang mana intan dan yang mana kaca.

Oleh kerana pasukan Najib memilih untuk membombastik atau membesar-besarkan senarai calon BN kali ini, maka sedikit cacat cela pun akan diperhati da dibesarkan oleh rakyat. Inilah hakikat apabila kita melancarkan propaganda melampau hingga meloyakan.

Hakikatnya, jika barisan calon BN ini dilihat dan dianalisis atas neraca yang berpaksi realiti, ia merupakan satu barisan calon yang cukup baik untuk lima tahun akan datang.

Setelah lima tahun bergelut dengan tuduhan, fitnah, serangan peribadi, barisan calon yang menggabungkan tenaga muda dan senior, calon muka baru dan lama, serta comeback yang dibuat oleh beberapa calon ,telah memberikan satu nafas segar kepada politik BN.

Memang ada calon BN yang dikemukakan mempunyai imej tercemar dan ada cacat-cela. Ini bukan luar biasa kerana manusia politik biar apa pun agama anutan, ideologi politik atau wacana poilitik yang beliau sertai tidak mungkin sempurna sifatnya.
Namun di sebalik cacat cela yang ada, calon-calon yang dikemukakan ini jauh lebih baik daripada calon-calon Pakatan yang telah diumumkan mahu pun bakal bertanding.

Apabila diumumkan calon BN hari ini, antara terawal yang diserang ialah calon BN bagi kawasan Parlimen Ampang, Dr. Rozaidah Taib dan calon BN bagi kawasan Gombak, Dr Rahman.
Kedua-dua mereka merupakan ahli Parlimen bagi kawasan yang sama dalam pilihan raya umum 2004.

Kedua-dua nama ketika itu bersama Dr. Amran Kasimin (Dun Bangi) dibawa oleh bekas Menteri Besar Dr. Mohamad Khir Toyo sebagai tokoh-tokoh profesional muda Melayu bagi memberi kesegaran kepada UMNO dan BN Selangor. Mereka ini menang dengan baik di kawasan masing-masing.

Namun bagi Rozaidah dan Rahman, kerjaya politik mereka yang bermula dengan pantas turut berakhir dengan pantas. Mungkin kerana usia yang agak muda bagi wakil rakyat, Rozaidah dan Rahman berhadapan beberapa isu dan tuduhan membabitkan hubungan terlarang dan konflik keluarga. Bumi mana tidak ditimpa hujan, demikianlah nasib kedua-dua ahli politik muda ini.

Dalam politik Malaysia, konflik keluarga, isu peribadi dan moral yang kontroversi lebih diberi perhatian berbanding rekod perkhidmatan mereka yang cemerlang. Tidak penting sama ada tuduhan dan dakwaan ini benar atau direka-reka dalam konflik rumah tangga masing-masing.....
Berhadapan dengan dilema ini, BN mengugurkan mereka dalam pilihan raya 2008. Kedua-dua mereka berhadapan fasa pemulihan dan pembekuan dalam politik.

Kali ini mereka dicalonkan semula kerana BN merasakan kedua-dua ini wajar diberi peluang kedua. Mereka telah menjalani hukuman politik dan masyarakat dan kini mereka diberi semula peluang ini.

Jika Pakatan mahu memburuk dan menghina kedua-dua calon BN ini, mereka perlu mencerminkan muka sendiri. Apakah kedua-dua calon BN ini lebih buruk daripada Anwar Ibrahim dan Mustafa Ali?

Anwar Ibrahim berhadapan dengan pelbagai tuduhan skandal seks yang sehingga kini beliau gagal memberi jawapan yang tuntas. Anwar bukan sahaja dituduh secara rambang oleh orang yang bermusuh dengannya seperti mana berlaku kepada Rahman dan Rozaidah.

Sebaliknya, Anwar berhadapan dengan tuduhan melanggan pelacur Cina (China Doll). Tuduhan ini bukan dibuat oleh UMNO atau BN tetapi oleh rakan baik beliau sendiri suatu ketika dahulu, Datuk Eskay Shazryl Abdullah. Datuk Eskay mengakui lelaki dalam video tersebut adalah Anwar Ibrahim.

 Bacalah pendedahan Papagomo dan bandingkan dengan isu Rozaidah yang kononnya ditangkap khalwat.
Saya katakan “kononnya” ditangkap khalwat kerana tangkapan yang dimaksudkan bukanlah tangkapan oleh majlis agama Islam seperti yang difahami. Sebaliknya, ia adalah hasil laporan polis oleh suaminya yang mendakwa beliau berada dalam sebuah bilik hotel bersama seorang lelaki.

Baca laporan polis dibawah kita akan dapati apa yang didakwa sebagai tangkapan khalwat hanyalah syak wasangka suaminya yang sememangnya sudah mempunyai konflik antara mereka.
BACA SETERUSNYA DI... http://medan-info-kita.blogspot.com/2013/04/wanita-dalam-video-seks-stopa-ali-akan.html

SUARA LENSA: PIL KUDA : Hadi SAHKAN kebenaran video-video pakat...

SUARA LENSA: PIL KUDA : Hadi SAHKAN kebenaran video-video pakat...: PAS PIS PUS Pas tidak tentang calon kawan-kawan. tapi kalau ada calon yang kita khuatir... (seperti gambar di atas?) Begitu lantan...

Monday, April 22, 2013

SCREWKUAT: Skandal Seks PAS: Yang Seorang Lagi

SCREWKUAT: Skandal Seks PAS: Yang Seorang Lagi: Dalam artikel sebelum ini, Tukang Screw ada menyatakan wanita itu melayan 2 orang pemimpin tertinggi PAS.  Terkejut bukan! Dia...

Mu Ingat Ke Dok...?: Mencaci-memaki Pemerintah Adalah Ajaran Khawarij

Mu Ingat Ke Dok...?: Mencaci-memaki Pemerintah Adalah Ajaran Khawarij: Islam adalah suatu agama atau cara hidup yang melengkapi dalam urusan dunia atau di akhirat. Ajaran Islam yang dibawa oleh Rasulullah s...

Mu Ingat Ke Dok...?: Penyokong PAS = Penyokong Syiah?

Mu Ingat Ke Dok...?: Penyokong PAS = Penyokong Syiah?: 1. Tok Guru mereka adalah maksum. Tak pernah buat salah. Betul 100% dan terima aje .......... Walaupun cakap merapu meraban (Syiah la ni...

gegarmalaya: MAJLIS SYURA PAS-ULAMA ATAU ULAR DALAM SEMAK?

gegarmalaya: MAJLIS SYURA PAS-ULAMA ATAU ULAR DALAM SEMAK?: Sesudah tiga minggu isu kalimah Allah berkemundang,sekali lagi UMNO disalahkan dengan alasan memainkan isu tersebut walhal isu tersebut...

rocky's bru: Her sorry excuse

rocky's bru: Her sorry excuse: Updated:  1. Kamilia, Sharif among 61 sacked by Umno for aligning themselves as "Independent" candidates.  2. PAS sacks "...

RBF Online: DAP Ambil Tindakan Undang-Undang Terhadap Tun M

RBF Online: DAP Ambil Tindakan Undang-Undang Terhadap Tun M: Walaupun telah hampir dua minggu Tun Dr M membuat kenyataan di blog beliau berhubung tindakan Kit Siang bertanding di Gelang Patah, namun ...

gegarmalaya: DAP Akan Hapuskan Melayu Dan Islam- Part 2

gegarmalaya: DAP Akan Hapuskan Melayu Dan Islam- Part 2: Bagaimana agaknya jika Melayu tanpa kuasa sedangkan di ketika Kerajaan yang diketuai oleh orang Melayu masih lagi gagal meletakkan bangsa M...

gegarmalaya: Abby Abadi Tunjuk Lagak Lagi

gegarmalaya: Abby Abadi Tunjuk Lagak Lagi: Sejak bergelar Ostazah Abby Abadi ni banyak kenyataan beliau mendapat reaksi daripada pelbagai lapisan masyarakat.Jika beliau hanya manu...

MALAYSIA INSTINCT - PORTAL BERITA ONLINE: Ahli Pas Pukul Jurukamera Sampai Mati...JAHANAN PA...

MALAYSIA INSTINCT - PORTAL BERITA ONLINE: Ahli Pas Pukul Jurukamera Sampai Mati...JAHANAN PA...: Seorang jurukamera sambilan RTM Kelantan, Muhammas Yaakob, 61, meninggal dunia di Gua Musang malam tadi selepas dipukul beberapa penyoko...

MALAYSIA INSTINCT - PORTAL BERITA ONLINE: #PRU13: Singapura Akan Membantu Dap Habis-Habisan

MALAYSIA INSTINCT - PORTAL BERITA ONLINE: #PRU13: Singapura Akan Membantu Dap Habis-Habisan: Persoalan yang timbul, kenapa PAP SIngapura menyokong DAP dengan begitu terang-trangan lagi sehingga beberapa syarikat Singapura san...

MALAYSIA INSTINCT - PORTAL BERITA ONLINE: Kenapa Imam Madinah Tak Iktiraf Usaha Pas?

MALAYSIA INSTINCT - PORTAL BERITA ONLINE: Kenapa Imam Madinah Tak Iktiraf Usaha Pas?: Imam Masjid Al-Nabawi di Madinah, Al-Syeikh Solah Muhammad Al-Budair mengiktiraf usaha Kerajaan Barisan Nasional (BN) meningkatkan dan...

Check out this picasion.com animation:

Check out this picasion.com animation:: Picasion.com GIF maker

RBF Online: Manifesto Aku Janji BN Kelantan-Tanah Ngeh dan Nga...

RBF Online: Manifesto Aku Janji BN Kelantan-Tanah Ngeh dan Nga...: 1 - Hari ini bentuk kerajaan, esok gaji semua imam-imam di Kelantan akan dinaikkan sekali ganda.

2 - Tanah-tanah yang dijadikan ladang ra...

RBF Online: Air Mata Kambing Tumpah Di Putrajaya

RBF Online: Air Mata Kambing Tumpah Di Putrajaya: Menjelang penamaan calon PRU 13 dua wayang menumpahkan air mata telah dipersembahkan kepada kita dalam usaha untuk menagih simpati rakyat....

RBF Online: Sejak Bila DAP Pertahankan Islam ?

RBF Online: Sejak Bila DAP Pertahankan Islam ?: Masuk kawasan melayu, pertahankan islam demi anak cucu.... Pergi kawasan bukan islam, kita setuju kristian guna kalimah Allah.... ...

RBF Online: Tanah Untuk DAP:Perkara Yang Perlu Diketahui Rakya...

RBF Online: Tanah Untuk DAP:Perkara Yang Perlu Diketahui Rakya...: Pas yang kini sesat barat sampai tidak kenal dosa pahala nak bercakap lagi pasal dosa pahala.... Yang memerintah Kelantan 23 tahun ...

credit to... http://mymassa.blogspot.com/2013/04/santai-ge13-gelagat-pemimpin-politik.html

Taiping Mali: sms dari kelab penyokong PAS.

Taiping Mali: sms dari kelab penyokong PAS.: "Pas tipu orang, dulu janji kita sokong pas boleh bagi kita kerusi lawan umno ini pru. Tapi sekarang semua pas kasi angkat. Manyak cela...

Taiping Mali: Saya bertanding untuk mengalahkan Nizar Jamaluddin...

Taiping Mali: Saya bertanding untuk mengalahkan Nizar Jamaluddin...: Saya bertanding untuk mengalahkan Nizar Jamaluddin yang bongkak, bukan untuk mengalahkan Dato Rosli Hussin. Zulkifli Ibrahim atau lebih dike...

Taiping Mali: Isu Lahad Datu dari bekas penasihat Sultan Sulu!

Taiping Mali: Isu Lahad Datu dari bekas penasihat Sultan Sulu!: Ceramah Penerangan Isu-Isu Semasa (Lahad Datu) oleh Sdr Lokman Noor Adam, jam 9 mlm ini 2/4 diTapak Pasar Malam, Taman Saujana Jaya Assam Ku...

THE DUKE'S BLOG: PANASSS..!!! MAHFUZ "BEAN" OMAR DIMINTA ANGKAT BAG...

THE DUKE'S BLOG: PANASSS..!!! MAHFUZ "BEAN" OMAR DIMINTA ANGKAT BAG...: Ini bukan soal PAS atau UMNO. Ini soal siapa yang mampu berikan khidmat terbaik pada masyarakat. Ini soal siapa yang sebenarnya lebih men...
http://www.klpos.com/politik/54562-hadi-dakwa-calon-pkr-dikalangan-pengikut-marxisme-pengedar-dadah

Sunday, April 21, 2013

http://malaydelima.blogspot.com/

SCREWKUAT: Skandal Seks PAS: Yang Seorang Lagi

SCREWKUAT: Skandal Seks PAS: Yang Seorang Lagi: Dalam artikel sebelum ini, Tukang Screw ada menyatakan wanita itu melayan 2 orang pemimpin tertinggi PAS.  Terkejut bukan! Dia...

SCREWKUAT: Skandal Seks PAS: Yang Seorang Lagi

SCREWKUAT: Skandal Seks PAS: Yang Seorang Lagi: Dalam artikel sebelum ini, Tukang Screw ada menyatakan wanita itu melayan 2 orang pemimpin tertinggi PAS.  Terkejut bukan! Dia...
http://www.papagomo.com/2013/04/jilid-1-liwat-1998-kisah-anwar-ibrahim.html
http://www.papagomo.com/2013/04/terkini-saya-diupah-pkr-perangkap.html

Calon PAS & PKR Bertumbuk Sesama Sendiri

Monday, April 22, 2013

read more here..http://www.papagomo.com

Penggempur Mutiara: Anak Allahyarham Fadzil Noor Rayu PAS Kembali Bers...

Penggempur Mutiara: Anak Allahyarham Fadzil Noor Rayu PAS Kembali Bers...: Seorang pendakwah yang merupakan anak bekas presiden PAS, Ahmad Fauwaz Fadzil membangkitkan semula soal kerjasama antara PAS dan Umno,...
http://empayar-pemuda.blogspot.com/2012/04/video-panas-hubungan-sulit-di-hotel.html

Penggempur Mutiara: Kaitan Anwar Dan Insiden Lahad Datu : Troopers Upa...

Penggempur Mutiara: Kaitan Anwar Dan Insiden Lahad Datu : Troopers Upa...: Peruntukan yang disediakan Pakatan Rakyat bagi meneruskan kelangsungan fitnah pemain alam maya mereka nyata tidak merugikan. Tatkala An...

Penggempur Mutiara: Artikel Penuh Media Filipina Yang Mendakwa Anwar I...

Penggempur Mutiara: Artikel Penuh Media Filipina Yang Mendakwa Anwar I...: Sungguhpun Tian Chua dihantar bagi menafikan sebarang penglibatan oleh pemimpin Pakatan Rakyat berhubung insiden Lahad Datu tempohari, ...
http://lamanizzs.blogspot.com/2012/09/tembelang-besar-al-jubs-blogger-upahan.html

Penggempur Mutiara: Tembelang Besar Al Jubs & Blogger Upahan Pecah!!! ...

Penggempur Mutiara: Tembelang Besar Al Jubs & Blogger Upahan Pecah!!! ...: Poster Khas Buat Penjilat Tegar Dari Admin Penggempur Mutiara Rupa-rupanya apabila kedahan69ers.com  dan beberapa blog yang lain menyi...

Penggempur Mutiara: Surat Pertubuhan Gereja Seluruh Sabah Ini Sahkan A...

Penggempur Mutiara: Surat Pertubuhan Gereja Seluruh Sabah Ini Sahkan A...: Adakah orang UMNO sahaja yang menggelarkan Anwar Ibrahim sebagai individu yang membawa fahaman liberalisme? Dengan tersebarnya surat ...

Penggempur Mutiara: Jamalul Kiram III Rayu Bantuan Pihak Gereja Untuk ...

Penggempur Mutiara: Jamalul Kiram III Rayu Bantuan Pihak Gereja Untuk ...: Lantaran tidak berjaya menghasut Indonesia untuk memberikan bantuan bagi memastikan Sabah berjaya ditakluk dan jumlah penyokongnya yang ...

APA KECOH-KECOH?: NURUL IZZAH KANTOI TUDUH PENGUNDI ASAL LEMBAH PANT...

APA KECOH-KECOH?: NURUL IZZAH KANTOI TUDUH PENGUNDI ASAL LEMBAH PANT...: Haji Yahaya bersama pengundi-pengundi asal Lembah Pantai yang dituduh oleh Nurul Izzah sebagai pengundi hantu. Apa kecoh-kecoh ni Nuru...

GERAKAN TIMUR: PANASSSS... Confirmed!!! Video Anwar Shamsidar!!!

GERAKAN TIMUR: PANASSSS... Confirmed!!! Video Anwar Shamsidar!!!: Senator Datuk S Nallakaruppan hari ini memberitahu kepada media motif utama beliau merakam video ‘panas’ yang membabitkan pemimpin pol...

GERAKAN TIMUR: PRU 13 - Fuckatan Harami Bergolak... Rupanya Anwar...

GERAKAN TIMUR: PRU 13 - Fuckatan Harami Bergolak... Rupanya Anwar...: Semalam, calon-calon yang bakal bertanding dalam PRU-13 telah pun diputuskan di mana bagi kerusi Parlimen, PAS akan bertanding 73 keru...

PANEH MIANG©: Hobin BN Hobin

PANEH MIANG©: Hobin BN Hobin: Bermulalah perlawanan politik sehingga 5 Mei 2013. Selepas 10 pagi semalam, 20 April 2013, kelihatan BN giat memulun semua sudut dan saraf ...

PANEH MIANG©: Bandingkan kebetulannya...

PANEH MIANG©: Bandingkan kebetulannya...
http://khairulryezal.blogspot.com/2013/04/gambar-roket-tumbang-yang-tidak-mungkin.html

http://penangwasabi.blogspot.com/2013/04/kesan-iklan-ubat-kuat-di-haprakdaily.html
http://medan-info-kita.blogspot.com/2013/04/clear-vesrion-video-klip-hd-bro-stopa.html
http://penangwasabi.blogspot.com/2013/04/pru-13-papagomo-tarik-diri-bertanding.html
http://penangwasabi.blogspot.com/2013/04/pru-13-blogger-akan-dedah-perangai.html

Geng Anak Hantu: Hadi Terkena Nasi Kangkang DAP & PKR?

Geng Anak Hantu: Hadi Terkena Nasi Kangkang DAP & PKR?: Gua lihat Haji Hadi dan PAS semakin menyimpang jauh daripada landasan sebenar perjuangan yang dilaung- laungkan suatu ketika dahulu. Se...

Geng Anak Hantu: Anwar Ibrahim marah blogger PR

Geng Anak Hantu: Anwar Ibrahim marah blogger PR: Tidak dinafikan blogger PR memang handal.Dalam hanya beberapa jam selepas video seorang pemimpin tertinggi PAS disebarkan,mereka dapat menaf...

gOSsIp RaKyaT: JENG JENG!! KEMBAR ANWAR DIDEDAHKAN, SAMA TAPI TAK...

gOSsIp RaKyaT: JENG JENG!! KEMBAR ANWAR DIDEDAHKAN, SAMA TAPI TAK...: Beberapa bulan yang lepas GR ada keluarkan artikel berkenaan permainan jahat Anwar Ibrahim yang bersangkut paut demi capai cita-cita untu...
http://theflyingkick.blogspot.com/2013/04/pas-boleh-pergi-mampus-sama-hudud.html
http://theflyingkick.blogspot.com/2013/04/pas-boleh-pergi-mampus-sama-hudud.html
http://theflyingkick.blogspot.com/2013/04/pas-boleh-pergi-mampus-sama-hudud.html
http://theunspinners.blogspot.com/2013/04/penyokong-pas-tak-sorak-khalid-gereja.html

bilarentapbangkit: Sedia lari bogel... Husam tak akan tinggalkan Salo...

bilarentapbangkit: Sedia lari bogel... Husam tak akan tinggalkan Salo...: Akhbar pembangkang dan kerajaan menghebahkan Husam Musa akan tanding di Putrajaya. Ianya berbunyi seolah-olah Husam berani men...
http://syedsoutsidethebox.blogspot.com/2013/04/boston-bombers-influenced-by-wahabi-who.html

Double - Y: Air Mata Modal Husam Musa Tagih Undi Simpati #PRU1...

Double - Y: Air Mata Modal Husam Musa Tagih Undi Simpati #PRU1...: Air Mata Dato Husam Musa gugur di Putrajaya... Alolololo...sedihnya! Hahaha... Maaf tergelak kerana drama-drama dan babak sedih beg...

THE DUKE'S BLOG: GEMPARRR..!!! CIKGU PA KANTOI JAM TANGAN OMEGA MAC...

THE DUKE'S BLOG: GEMPARRR..!!! CIKGU PA KANTOI JAM TANGAN OMEGA MAC...: Hadoi laaaa..!!! Aku ingat Anwar Berahim saja yang kantoi pasal jam tangan OMEGA dia tu. Rupanya Mustafa Ali pun sama jugak, ke? Kantoi d...

Saturday, April 20, 2013

Check out this picasion.com animation:

Check out this picasion.com animation:: Picasion.com GIF maker

BADUT RAKYAT: HOT NEWS !!! #PRU13 !!! #TOLAKPR !!! HUSAM MUSA LA...

BADUT RAKYAT: HOT NEWS !!! #PRU13 !!! #TOLAKPR !!! HUSAM MUSA LA...: Mesti ramai yang rasa Datuk Husam sebagai hero PAS sebab berani ke Putrajaya.Ini adalah kerana beliau sudah mengesahkan bertanding di pu...
http://www.utusan.com.my/utusan/Politik/20130421/po_07/Blogger-akan-dedah-perangai-Husam

GMC: Pelaku Sex mirip Stopa Ali engan buat laporan Polis...kah..kah..kah..kahh

GMC: Pelaku Sex mirip Stopa Ali engan buat laporan Polis...kah..kah..kah..kahh
http://pilihan-anda.blogspot.com/2013/04/blogger-pas-leka-rakam-gambar-punggung.html

METAL ROCK WORLD: HOT !! TAUKEH BUSANA MUSLIM BINI MUDA @ WANITA SIM...

METAL ROCK WORLD: HOT !! TAUKEH BUSANA MUSLIM BINI MUDA @ WANITA SIM...: Wanita berasal dari Pahang, ibu tunggal dua orang anak ini berusia 41 tahun. Seorang peniaga, menjual busana muslim di Kuala Lumpur. M...

MELAYU BLUES: Demi Suzana,..Pak Haji miang serahkan balak?

MELAYU BLUES: Demi Suzana,..Pak Haji miang serahkan balak?: DIMANAKAH SUZANA KINI.....GADIS 26 TAHUN YANG DAPAT KONTRAK KAWASAN BALAK 6,500 EKAR ZAMAN PAS (2003) DARI SETIAUSAHA AGUNG PAS, DATO’ M...

TENGGARA is SOUTHEAST: DAKYAH DAP ADALAH DAKYAH SINGAPURA

TENGGARA is SOUTHEAST: DAKYAH DAP ADALAH DAKYAH SINGAPURA: Amoi ni, kesemua keluarganya cari makan di Singapura. Cuma maknya aje yang jadi guru mengajar di Johor. Katanya Malaysia tak selamat, kenap...

TENGGARA is SOUTHEAST: CINA MALAYSIA DI SINGAPURA TAK SOKONG DAP

TENGGARA is SOUTHEAST: CINA MALAYSIA DI SINGAPURA TAK SOKONG DAP:       Mulanya aku rasa seram sejuk juga bila melihat DAP bukan main galak lagi berkempen di Singapura untuk mengajak kaum Cina yang bek...

TENGGARA is SOUTHEAST: CINA MALAYSIA DI SINGAPURA TAK SOKONG DAP

TENGGARA is SOUTHEAST: CINA MALAYSIA DI SINGAPURA TAK SOKONG DAP:       Mulanya aku rasa seram sejuk juga bila melihat DAP bukan main galak lagi berkempen di Singapura untuk mengajak kaum Cina yang bek...

Info 4 The Truth: VIDEO LIVE !!! PENAMAAN CALON KUMPULAN PAS JERIT "...

Info 4 The Truth: VIDEO LIVE !!! PENAMAAN CALON KUMPULAN PAS JERIT "...: Hahaha.... Tak tahulah aku nak kata apa !!!

House PK: A.B.U. - ALLAH BERSAMA UMNO!

House PK: A.B.U. - ALLAH BERSAMA UMNO!

Info 4 The Truth: RAKAM AKSI SEKS DIHADAPKAN KE MAHKAMAH !!! ANWAR R...

Info 4 The Truth: RAKAM AKSI SEKS DIHADAPKAN KE MAHKAMAH !!! ANWAR R...: Seorang pelajar berusia 15 tahun dihadapkan ke mahkamah (Singapura) kerana merakam dirinya sendiri mengadakan hubungan seks dengan rakan se...

Info 4 The Truth: CHINADOLL PUNYA PASAL GUA MASUK HOSPITAL !!! ANWAR...

Info 4 The Truth: CHINADOLL PUNYA PASAL GUA MASUK HOSPITAL !!! ANWAR...: Itulah… dah tua-tua tu bawaklah duduk rumah… layan anak cucu. Kalau muda pun jangan buat benda camni… apatah lagi kalau dah masuk senja. ...
Tanpa Nama berkata...
Bila kena tang btg hidung fitnah..klu fitnah suruh Stopa Spender buat report polis atau bersumpah dengan nama Allah...dh nama parti Islam..takkan nk bersumpah dengan nama Allah pun takut klu betul x bersalah...berani kerana benar takut kerana salah...jgn kerana politik benda yg haram dikatakan halal...buka mata..pasang telinga ..guna akal..Jgn terlampau taksub sgt...
anjingbabi berkata...
Yang PAS tuduh Najib dengan altantuya itu ada butki ke...itu bukan fitnah kepala bapak PAS setan...kalau kena kat batang butuh dia, macam-macam alsan dia bagi, sakit belakang, sakit lutut..masa buat maksiat tak sakit...masa buat fitnah tak sakit...manusia jenis apa makhluk pas ni...asyik buat fitnah, bohong, mengumpat....Islam kah anda...

Friday, April 19, 2013

Info 4 The Truth: GILER !!! SPENDA PUTIH STOPA SESAT DI KUANTAN !!! ...

Info 4 The Truth: GILER !!! SPENDA PUTIH STOPA SESAT DI KUANTAN !!! ...: Hahaha.... Aku tak tahulah nak kata apa !!! Fenomena 'spenda giant putih Stopa' betul-betul telah melanda seluruh negara. ...
http://assassincyber.blogspot.com/2013/04/umno-tak-habis-habis-nak-fitnah-sudah.html

Double - Y: #GE13 : Kit Siang Takut Kalah, Guna Isu #CEC ROS -...

Double - Y: #GE13 : Kit Siang Takut Kalah, Guna Isu #CEC ROS -...: Faham ke tak info grafik di atas? Ia direka khas untuk dungu PAS faham, tetapi kita tahu tahap akal dan kepala hotak orang PAS tidaklah...

IPOH MALAY: DAP Bakal Gunakan Calon Melayu? Silakan!

IPOH MALAY: DAP Bakal Gunakan Calon Melayu? Silakan!: Kita patut sokong habis-habisan rancangan DAP menampilkan calon Melayu barua DAP untuk menjadi calon bertanding untuk kerusi ADUN negeri Per...
Penyokong Umno18 April 2013 20:02
KALAU TERJADI KEPADA ORANG PAS SEMUA TAK BENAR, BOHONG,FITNAH DAN PALSU TAPI BILA KENA KAT ORANG LAIN SURUH LETAK JAWATAN DAN MACAM-MACAM LAGI SARANAN.GAMBAR KELABU PUN BOLEH JADI TERANG KERANA ORANG BN. KALAU ORANG PAS,YANG TERANG BOLEH JADI GELAP TERUS.BELUM BUAT SOLAT HAJAT MINTA TUNJUK BUKTI KEBENARAN @ KEPALSUAN HJ HADI DAH BUAT KEPUTUSAN ITU BUKAN MUSTAPHA ALI.APA GUNA BUAT SOLAT HAJAT KALAU HATI DAH KATA ITU BUKAN MUSTAPHA ALI?

KITA NAK TANYA HJ HADI AWANG,BETUL ATAU TIDAK KENAPA TAK BUAT SIASATAN DULU? ISLAMKAH CARA HJ HADI AWANG INI? HARI INI KITA ADA KEPAKARAN BOLEH TENTUKAN KESAHIHAN SESUATU BENDA. KENAPA HJ HADI ENGGAN GUNAKAN KAEDAH SAINTIFIK? APAKAH HJ HADI AWANG TAKUT KEPADA BAYANG-BANYANG DOSA YANG SENTIASA MENGEKORI MEREKA YANG MENGAKU MENEGAKKAN ISLAM TETAPI SEBENARNYA MERUNTUHKAN ISLAM?

BAGAIMANA SATU MASA NANTI PARTI HJ HADI AWANG BERKUASA? ADAKAH HJ HADI AKAN BUAT SEPERTI MANA YANG HJ HADI LAKUKAN SEKARANG? TIDAK PERLU SIASATAN JIKA KENA ORANG SENDIRI TETAPI AKAN BUAT SIASATAN JIKA TERKENA KEPADA ORANG LAIN? BEGITUKAH AJARAN ISLAM YANG TUAN HJ HADI PEGANG DAN PERCAYA?

JIKA TUAN HJ HADI BOLEH BERSIKAP TIDAK ADIL SEKARANG APAKAH JAMINAN YANG TUAN HJ HADI AWANG BOLEH BERI UNTUK BERLAKU ADIL DI MASA AKAN DATANG?

SAYA PERCAYA GAMBAR TUAN HJ HADI AWANG DALAM DALAM KAD PENGENALAN DAN GAMBAR PASPOT ANTARABANGSA TUAN HJ JUGA BUKAN GAMBAR MUKA TUAN HJ HADI AWANG. IA GAMBAR PALSU.GAMBAR YANG DIAMBIL OLEH BESI MANA BOLEH DIAKUI KEBENARANNYA. BERAPA RAMAI ADIK BERADIK KEMBAR MUSTAPHA ALI DI MALAYSIA? BERAPA RAMAI KEMBAR ANWAR IBRAHIM DI MALAYSIA? BERAPA RAMAI KEMBAR MAT SABU DI MALAYSIA? KENAPA TIDAK ADA KEMBAR NAJIB DAN MUHYIDIN? KENAPA ORANG BIJAK PANDAI PAS TAK BOLEH VIDIO SEKS NAJIB ATAU MUHYIDDIN? BUATLAH KAMI SEMUA NAK TENGOK. JANGAN KATA MARUAH PAS LEBIH TINGGI DARI VIDIO SEKS. SEBENARNYA MARUAH SUDAH LAMA HILANG. MACAM DARA YANG SUDAH LAMA KOYAK AKIBAT JIMAK YANG BERTAHUN-TAHUN!

TAK USAHLAH BERSELINDUNG DI SEBALIK LAMBANG PAS BULAN KOSONG. JIWA ORANG PAS SEMUANYA KOSONG ROH ISLAM.CUKUP-CUKUPLAH HIDUP DALAM PEMBOHONGAN DAN TIPU MUSLIHAT.JANGAN GUNA ISLAM UNTUK MENIPU ORANG LAIN.

Penggempur Mutiara: (VIDEO) PAS Makin Kalut, Ustaz Kazim Elias Komen I...

Penggempur Mutiara: (VIDEO) PAS Makin Kalut, Ustaz Kazim Elias Komen I...: Berdasarkan hujah yang ditampilkan Ustaz Kazim Elias itu, admin berharap agar penyokong PAS dapat segera bermuhasabah diri dan mem...
gif make

PANEH MIANG©: Anwar pencetus Lahad Datu

PANEH MIANG©: Anwar pencetus Lahad Datu: Menurut wikileaks (diambil dari pisau.net ) Anwar sahabat baik Nur Misuari terlibat secara tidak langsung dengan serangan berdarah di Lahad...

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang mukmin mengambil orang kafir menjadi wali dengan meninggalkan orang-orang mukmin. Barang siapa berbuat demikian, niscaya lepaslah ia dari pertolongan (daripada apa-apa hubungan dengan) Allah."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

JAWA BERNAM: ROKET DIHARAMKAN?? DAP SUDAH MULA BERMAIN WAYANG O...

JAWA BERNAM: ROKET DIHARAMKAN?? DAP SUDAH MULA BERMAIN WAYANG O...: KECOH apabila dua malam sudah DAP mengatakan yang mereka telah menerima sepucuk surat dari Pendaftar Pertubuhan (ROS) tentang pertubuhan...

PANEH MIANG©: Ularmak Munafik

PANEH MIANG©: Ularmak Munafik

JAWA BERNAM: ROKET DIHARAMKAN?? DAP SUDAH MULA BERMAIN WAYANG O...

JAWA BERNAM: ROKET DIHARAMKAN?? DAP SUDAH MULA BERMAIN WAYANG O...: KECOH apabila dua malam sudah DAP mengatakan yang mereka telah menerima sepucuk surat dari Pendaftar Pertubuhan (ROS) tentang pertubuhan...

Daeng Selili Politik Perak: Pengundi Atas Pagar Bersuara?!

Daeng Selili Politik Perak: Pengundi Atas Pagar Bersuara?!: Salam semua.. Saya cuma nk share salah satu komen seorang 'rakyat' Malaysia yg sgt professional & rasional... "Klu setakat ...

tunku: GE13: ROS: DAP can use symbol for elections

tunku: GE13: ROS: DAP can use symbol for elections: The DAP has not been de-registered and can still use its symbol for the 13th general election, said Registrar of Societies director-gener...
http://arifomar.blogspot.com/2013/04/muslihat-dap-menipu-pengundi-melayu.html
http://anak-pust.blogspot.com/2013/04/dap-akan-gunakan-logo-pas.html

TOPENG RAKYAT : CIA Taja Anwar Ibrahim Hancurkan Islam Di Malaysia...

TOPENG RAKYAT : CIA Taja Anwar Ibrahim Hancurkan Islam Di Malaysia...: Siapa Aasil Kazi Ahmad? Akan didedahkan dalam artikel Round 6 nanti Pada 22 Mac 1967, akhbar  The New York Times  mendedahkan CIA ( ...

TOPENG RAKYAT : NIK AZIZ BATALKAN SIDANG AKHBAR, ADAKAH KERANA MUS...

TOPENG RAKYAT : NIK AZIZ BATALKAN SIDANG AKHBAR, ADAKAH KERANA MUS...: Mursyidul Am PAS Nik Abdul Aziz Nik Mat hari ini menyindir tindakan sebahagian media yang lebih berminat melaporkan berita tentang kead...

TOPENG RAKYAT : NIK AZIZ BATALKAN SIDANG AKHBAR, ADAKAH KERANA MUS...

TOPENG RAKYAT : NIK AZIZ BATALKAN SIDANG AKHBAR, ADAKAH KERANA MUS...: Mursyidul Am PAS Nik Abdul Aziz Nik Mat hari ini menyindir tindakan sebahagian media yang lebih berminat melaporkan berita tentang kead...

Thursday, April 18, 2013

TOPENG RAKYAT : #PRU13 : Bendera Gergasi "Stopa" Di Usung Keliling...

TOPENG RAKYAT : #PRU13 : Bendera Gergasi "Stopa" Di Usung Keliling...: Keh keh keh batuk wehhHH !! hahahah Stopa..Stopa..anda dah jadi bahan gurauan seluruh dunia !!  Pihak Majlis Bubur Sura sepi..tak ...
http://anginperubahan.blogspot.com/2013/03/bukti-terbaru-tian-chua-sivarasa-berada.html
http://anginperubahan.blogspot.com/2013/03/agenda-besar-anwar-ibrahim-misuari-di.html
http://anginperubahan.blogspot.com/2013/04/leaked-emails-show-zionist-lobby-group.html

dinturtle - Blogger PARTI MELAYU: HOT ! Mustafa Ali Calon DUN Ru Rendang ! ?

dinturtle - Blogger PARTI MELAYU: HOT ! Mustafa Ali Calon DUN Ru Rendang ! ?: Semalam sebaik saja saya post artikel analisis Marang saya - KLiK - saya menerima sms dari sumber dalaman Pas, baru saja tamat Mesyuarat Ter...

Rakyat Tranung (RAKTRA): Video kenyataan Mustapa Ali !!!

Rakyat Tranung (RAKTRA): Video kenyataan Mustapa Ali !!!: Ramai orang kampung tak percaya. Tapi itulah hakikatnya. PAS kali ini tidak lagi menggunakan modal hukum hudud, negara Islam dan tuk...

Rakyat Tranung (RAKTRA): [TERKINI] Video Anwar disahkan betul 100%

Rakyat Tranung (RAKTRA): [TERKINI] Video Anwar disahkan betul 100%: Setelah dikeluarkan gambar Anwar sembah mayat, maka seperti biasa-biasa, pencacai dan macai terus dengan sindrom penafian dan mengata...
Anonymous said...
Aji Adi jgn berlagak macam Tuhan lah. Aku tau kau dah x boleh nak spin lg kan? Alang2 mcm ni, lebih baik kamu tinggalkan pakatan haramjadah tu adi... pas ni entah2 apa2 lg sekutu babi kau tu keluarkan.Buat malu jelah, Kalimah Allah dijual, calon PAS org Hindu, Buddha, Islam pe bendanya kau ni. La ni sex sex sex. Selinsing, Ladang, terbaru siap urut lagi, sedara kau Pak Stopa....dah lama dia x stop lah Adi..dia balun je

Dr MiM: TERKINI! PENGAKUAN MUSTAFA ALI TENTANG VIDEO TERLA...

Dr MiM: TERKINI! PENGAKUAN MUSTAFA ALI TENTANG VIDEO TERLA...: UPDATED : MiM dedahkan satu klip video Mustafa Ali yang pernah mencabar KPN  bersumpah tetapi bila kena batang hidung sendiri ?  Klik Sini ...

Anak Jati Malaya: PANAS BERAPI BEB !!! Mustafa Ali lari dari beri ja...

Anak Jati Malaya: PANAS BERAPI BEB !!! Mustafa Ali lari dari beri ja...: Setiausaha Agung PAS Datuk Mustafa Ali mendakwa Umno sudah terdesak sehingga sanggup melemparkan pelbagai fitnah untuk menjatuhkan belia...

Wednesday, April 17, 2013

Pas Beruk: VIDEO 11 minit SETIAUSAHA AGONG PAS, BUKTI PAS BUK...

Pas Beruk: VIDEO 11 minit SETIAUSAHA AGONG PAS, BUKTI PAS BUK...: Selama ini kita sentiasa ditarbiah dengan ayat suci Al-Quran dan Hadis melalui ceramah dan ucapan pemimpin Pas, terutama apabila bercakap so...
Masa Chua Soi Lek dulu elok pulak puak Fuckatan ni terus kenal orang dalam video tu. Kena time ANUwar dgn Stopa Spender ni, video tak clear la, tak HD la, tak 1080px la, black n white la, orang lain background lain la. Mengaku kalah je la Fuckatan. Langsung x gentleman. Macam bapok la puak Fuckatan ni.

Anak Jati Malaya: PANAS !!!! VIDEO - INILAH DIA SAKSI UTAMA KES STOP...

Anak Jati Malaya: PANAS !!!! VIDEO - INILAH DIA SAKSI UTAMA KES STOP...: Menurut kakitangan Pejabat PAS di Jalan Raja Laut, Setiausaha Agung PAS sering mengunjungi Hotel ***ANA untuk berbincang perkara pentin...

Daeng Selili Politik Perak: Kisah Malam Sebelum Anwar Dipecat [Video]

Daeng Selili Politik Perak: Kisah Malam Sebelum Anwar Dipecat [Video]: Kisah malam Anwar dipecat dari UMNO dan kabinet Pada malam itu Che Det yang mempengerusikan mesyuarat kelihatan tenang. Bercakap pun de...

Kinta Menjerit : Video seks Datuk Mustafa Ali

Kinta Menjerit : Video seks Datuk Mustafa Ali: Apakah nasib Setiausaha Agung Pas, Datuk Mustafa Ali selepas ini berikutan tersebar video seks mirip beliau dalam internet? Itulah persoa...

Kinta Menjerit : Mustafa Ali didesak lepas jawatan dalam NGO

Kinta Menjerit : Mustafa Ali didesak lepas jawatan dalam NGO: Setiausaha Agung Pas, Datuk Mustafa Ali digesa melepaskan keahliannya dalam Institut Integriti Malaysia (IIM) ekoran isu rakaman video sek...
http://mediawangsamaju.blogspot.com/2013/04/pengakuan-janda-beranak-dua-saya-telah.html
http://www.papagomo.com/2013/04/terkini-saya-diupah-pkr-perangkap.html
PAPA GOMO
AKU MOHON AGAR PAPAGOMO DEDAHKAN SCANDAL NUAR SEHINGGA NUAR BERUNDUR DR POLITIK. INILAH MASANYA UTK MENAMATKAN RIWAYAT HIDUP POLITIK NUAR JUBOR KERANA KALAU DI BIARKAN LAGI NUAR AKAN MEROSAKKAN LG MSIA. BG PENGAJARAN YG KAW2 PD NUAR YG SANGGUP MENGADAIKAN AGAMA PD KRISTIAN, MENGGADAIKAN SABAH PD PENGGANAS SULU. NAK TUNGGU APA LAGI WAHAI GOMO...NAK TUNGGU MSIA MUSNAH BARU NAK DEDAH. MASA TU DAH TERLAMBAT...SYGI MSIA INI UTK KESINAMBUNGAN ANAK CUCU KITA DI MASA DEPAN.